De Dik Voormekaar Database 


De Dik Voormekaarshow


Uitzendgegevens
Datum04 mei 2002
OmroepTROS
Zendtijd11:30-12:00

tijdc. Onderwerp
00:00Telefoongesprek met meneer Diergaarde, Wietse zit er dwars doorheen, De Groot had gebeld, Wietse moest bellen om door te geven dat Voormekaar zou bellen, De Groot belt er tussendoor om te vragen of hij het wel doorgegeven heeft.
03:16Begintune. Het is weer zaterdag Dik Voormekaarshow. Dik haalt zo lang uit dat De Groot de tune opnieuw opstart, hij dacht dat Dik bleef hangen.
04:30De Groot heeft iets vreemds meegemaakt, uit eten in een duur restaurant.
05:34Bep en Toos komen binnen, zijn gisteren ook uit wezen eten.
06:41Bep heeft een CD gemaakt, ze heeft opgetreden bij Willeke Albertie. Willeke is erbij. Bep zingt een andere tekst op Willemientje. Tekst is nu de prijsvraaaaaaaag.
09:18Zaterdag morgen is het Dik Voormekaar
09:29Willeke vraagt nog wat dingen aan Bep, of ze er mee het theater in gaat.
10:28Ome Joop komt binnen, moest nog doorgeven van Dikke Leo, dat hij iets later komt, heeft een aanrijding gehad met een konijn.
11:26Telefoon gaat, Dikke Leo belt, om te zeggen dat het nog later gaat worden. Het zou kunnen zijn dat Leo helemaal niet komt
13:03De Prijsvraag, Bep kondigt het weer aan, gaat goed, ze is leeg na het zingen van haar liedje, de vraag was: He pap moet je nog een kratje
15:01Leo maakt zijn entree, heeft het alsnog gehaald. Gaat nog even tjoeke-tjoek doen. De Groot informeert naar Leo zijn auto, auto is total loss, konijn zat achter een boom.
23:33Nieuwe opgave: Ik ben Mark en ik vroeg me af of je vanavond bij me thuis komt eten
24:05De 30 seconden van meneer De Groot, met nieuws van de fanclub. Je kan niet zo maar lid worden van de fanclub, je moet wel een soort toelatingsexamen doen.
25:15Eindtune. Dik gaat even liggen, heeft vlekken in zijn nek, herhaalt het emailadres voor de prijsvraag.